Hallo wij zijn Watson´s verhuizingen & ontruimingen.

Bent u opzoek naar een professioneel en voordelig verhuisbedrijf in Rotterdam en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd  in particuliere, senioren, zakelijke verhuizingen en Benelux verhuizingen. Heeft u een sterfgeval of moet uw oude woning of bedrijfspand ontruimt worden? Watson´s verhuizingen kan de woning of het bedrijfspand binnen 1 dag oplever klaar maken. En dat voor het scherpste tarief van Rotterdam, neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

"Met de Watson´s verhuizen, is zonder zorgen Verhuizen!"

Diensten

Het is zover u heeft uw droomhuis gevonden! Na het klussen etc. is het tijd voor de verhuizing. Kiest u der voor om het uit te besteden? Kies dan voor Watson´s verhuizingen! Kwaliteit, garantie en de voordeligste van Zuid-Holland.  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Verhuizen naar een verzorgingshuis is voor de meeste ouderen al stressend genoeg daarom bieden wij bij een senioren verhuizing extra aandacht en een speciale voorbereiding dat voor een zorgeloze verhuizing zorgt.

Bent u een starter die gaat intrekken in het eerste bedrijfspand van uw onderneming of een ervaren ondernemer die kleiner of groter gaat? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte! starters krijgen de starterskorting!

Heeft u een naaste verloren en moet het huis ontruimt worden? Of moet uw oude woning/bedrijfspand ontruimd worden na de verhuizing? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.